Bloggutvärdering Barfotaskorna – Shapen

Barfotaskor

Här kommer en efterfrågad utvärdering av Barfota märket Shapen. Jag beställde 3 par skor som jag har letat efter länge. 1 blev en riktig fullpoängare, de andra två kom nära men inte hela vägen.

Shapen IVY Black – barefoot boots

Shapen IVY Black – är en låg ankelkänga med dragkedja. Gillar den lilla detaljen med silverniten vid dragkedjan. Detta blev en fullpott för mina fötter. Jag har höga fötter och hittills har inga andra skor jag provat varit helt rymliga över fotryggen. Men dessa är det, de är också så lätta och har en bra bred form. Supernöjd! Jag valde storlek 40 och mina fötter är 24,7cm.

Shapen MAI Black barefoot sandals

MAI Black sandal är så snygg, men satt inte helt hundra på mig. Formen är rätt. Men ”mellantårnaremmen” sitter inte bra på vänster fot. Den skaver mot tårna, som att den sitter för långt bak. Vet inte om detta mjukar upp sig med tiden. Annars en väldigt lätt sandal med flexibel sula. Jag valde storleken mindre här, 39 och tycker det blev rätt.

POPPY Rose barefoot sandals

POPPY Rose sandal/ballerinasko. Det här är en av de bästa barfota- ballerinaskor jag testat. Det här tror jag är en skomodel som är svår att få till rent generellt. Att få en lätt sko att sitta bra. Här tycker jag fick att skinnet skaver något vid fotryggen, kan bero på att jag har så hög fot. Detta kanske mjukar upp sig med tiden. Men det är ändå så mycket bekvämare än högklackat. Jag valde storleken mindre här också, 39 och tycker det blev rätt. Jag tog också den modellen som var lite smalare. Mina fötter är ca 9,5cm breda. Tycker verkligen dessa är snygga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s