Giftiga naglar

Uncategorized

Jag har precis börjat utforska den enorma skönhetsindustrin och just nu nagellack. Som jag förstår det så finns det olika typer av kategorier 3, 4 och 5- free. Det innebär att lacket är fritt från 3, 4 eller 5 av de ”värsta” ingredienserna. Läs mer hos bl.a naturligsnygg.

5-Free innebär att de är fria från formaldehyd, dibutyl phthalate (DBP), toluene, kamfer och formaldehydharts. De jag har sett när jag kollat runt lite på nätet, som verkar bra är IsadoraUne, Kure bazaar, Chanel. Har du fler tips? Jag köpte ett Une top och base coat nu senast. Tänkte att det kanske kan skydda lite mot de vanliga lacken jag har tills de är slut. Annars har jag länge använt Isadora och tycker de är prisvärda.

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s