Smink 40 plus

Skönhet

Det är extra kul när man hittar bra eko smink som passar. Älskar det här lipglosset (Romance) från MÅ, precis den färg jag ville ha. Som min läppfärg men lite mer intensiv och med glans.
Färgpaletten Endless summer känns också väldigt mångsidig till både ögon och kinder.
Jag handlar gärna från @skogsrospa som har det mesta man behöver ☺️ Där får en vilsen själ som mig också personlig rådgivning. Nu har de dessutom bland annat 20% rabatt på MÅ produkter. (Nej tyvärr inte sponsrat, bara nöjd)

Jag använder MÅs puder i nyans Beige. Deras solpuder/rouge Summer burst, en favorit sedan många år. Nu provade jag deras Endless summer som ögonskugga, ljusaste nyansen närmast ögonvrån och mörka i ytterkanten. Ny för mig var också BrowMade Brynwax – Purobio. Nyans: Charcoal 04. Jag gillar färgen och att ögonbrynen ser fylliga ut. Behöver nog öva lite på att applicera den. Under lipglosset har jag Lip Care Outdoor som har naturligt solskyddsfaktor i sig tänkt till vår resa senare i vår. Jag är nöjd med allt 🙂

Lipgloss Romance Maria Åkerberg
Lipgloss Romance Maria Åkerberg Smink 40 plus
Lipgloss Romance Maria Åkerberg
Ekologiskt smink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s