Barfotaskor för gymträning

Barfotaskor

När jag började träna i höstas hade jag ett år äldre Lems. Men kände att de var lite stora och inte gav det grepp jag ville ha. Efter lite letande så fastnade jag för ett par enkla barfotaskor/badskor. (Jag använder samma model när jag kallbadar). Fotbutiken har bra priser och snabb leverans.

Barfotaskor och crossfit, gymträning

Jag tränar crossfitinspirerande pass med styrketräning. Dessa ger bra grepp och är lätta. Jag har tagit bort en plopp då den skaver när man ska klättra i rep. Den andra som är kvar är också lite obekväm. Egentligen behöver jag nog inte skosnören alls. Men nu sitter de där och det ser väl lite knasigt ut utan.

Skorna ska sitta rätt tajt och jag har 24,7cm långa fötter och använder stl 38 utan strumpor med en anna (ull)sula än originalet (den var så plastig). Om man ska springa eller har fötter som sväller kanske man kan gå upp en storlek.

Skon är formad efter tårna. Men har inte individuella tår som fivefinger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s