Barfotaskor i Sverige

Barfotaskor

Det finns faktiskt några fysiska affärer i Sverige som säljer barfotaskor. De ligger vid större städer med mitt råd är faktiskt att våga köpa hem från nätet och prova. Köper du från utlandet så kolla returportot det kan bli rätt dyrt. Då är det nästan bättre att sälja dem inom Sverige via Tradera eller Facebook om de inte passar.

Jag har också köpt från Facebook och provat skor som någon annan provat, alltså helt i nyskick. Här är några skor jag provat. Några har passat bra, andra mindre bra. Mitt störta problem är att jag har höga fötter och ofta tar fotryggen i skornas överkant.

Barfotaskor dam
Barfotaskor

Jag har också Hallux limitus i min högertå som gör att jag ogillar när band från sandaler ligger över tåleden, som på bilden. Vill du testa om du har samma begränsad rörlighet i stortån så kika här. Så jag har ännu inte hittat några bra sandaler. Men letar fortfarande, jag har beställt ett par som är på väg hit. Ska bli kul att testa.

Foto. https://www.canadianfootclinic.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s